Bezoek de stand van RIDE Magazine op Velofollies

In het Belgische Kortrijk vindt dit weekend de kick-off van het wielerseizoen plaats. Tijdens de wielerbeurs Velofollies krijg je van vrijdag 19 tot zondag 21 januari de kans om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen op fietsgebied.

De beurs heeft meer dan 300 exposanten en presenteert een compleet aanbod van de nieuwste racefietsen, MTB’s, gravelbikes, trekkingfietsen, hybrides, e-bikes, retrobikes en bakfietsen, inclusief een sterk aanbod van kleding, fietsreizen, voeding en accessoires. Daarnaast maak je kans om de nodige bekende oud-wielrenners tegen het lijf te lopen. Velofollies kent namelijk een ijzersterk deelnemersveld als het gaat om sprekers en meet&greets. Onder meer Alberto Contador, Philippe Gilbert, Tom Boonen, Johan Museeuw, Greg Van Avermaet, Paolo Bettini, André Greipel, Marcel Kittel, Tom Dumoulin en Sven Nys geven acte de presence.

Met RIDE Magazine zijn we dit jaar voor het eerst aanwezig op Velofollies. We willen namelijk zoveel mogelijk wielerliefhebbers kennis laten maken met ons magazine en hebben daarom enkele leuke beurs-acties in petto. Je kan ons vinden bij stand R31 (bij de hoofdingang Zuid en dichtbij de doorgang naar hallen 2 en 4).

Wanneer je van plan bent om de beurs te bezoeken, vergeet dan niet om even langs te komen op onze stand. Loop langs en maak met onze winactie kans op leuke prijzen, zoals een Alpecin-Deceuninck teamoutfit, een RIDE-windbody of een Dynamic Speed Potion Pack.

Ben je al abonnee? Dan willen we je graag bedanken voor jouw steun en hebben we iets leuks voor je. Kom zeker langs!