Homepage

Bestel de RIDE Zomerspecial


In de RIDE Zomerspecial is er ruim aandacht voor de renners die deze zomer de Nederlandse eer hoog moeten gaan houden in de Tour de France en de Olympische Spelen.

Lees nu de gratis
RIDE Tourspecial

In deze gratis digitale RIDE Tourgids hebben we onder andere alle 21 etappes voor je ontleed. We brachten een exclusief bezoek aan de hoogtestage van Jumbo-Visma in Tignes, helpen je op weg met tien pooltips voor jouw Tour de France ploeg.

Abonneren


Wil je er zeker van zijn dat je voortaan geen enkele editie van RIDE magazine hoeft te missen? Neem dan nu een service-abonnement. Voor €45 euro krijg je een mooi boek erbij cadeau of kies voor een korting van €5, en krijg de komende vier nummers vanzelf thuisbezorgd.

Bestel de RIDE Tourbox

In de RIDE Tourbox vindt je uiteraard het Zomernummer van RIDE. Daarnaast zit de box vol met mooie en praktische producten die altijd van pas komen, zoals een RIDE koerspet, RIDE wielersokken, een buff, een Maxim sportvoedingspakket en een gratis Join trainingsschema.

Gratis Beginnersgids

Letterlijk honderdduizenden nieuwe fietsers hebben we er sinds vorig jaar bijgekregen. Samen ontdekken we de fantastische sport die wielrennen is. Voor al die nieuwe fietsers maakten we een gratis digitaal magazine. Lees 'm snel!