Digitale RIDE Tourgids 2021


Het is weer tijd voor de Tour de France. Dit jaar gelukkig gewoon weer in juli. Ga er maar goed voor zitten; voor de vele mooie kastelen langs de route, de zonnebloemvelden, maar vooral de strijd om de felbegeerde gele trui. Net als vorig jaar is er voorlopig geen uitgesproken topfavoriet voor de eindzege.

Na de succesvol gelanceerde RIDE beginnersgids is dit alweer de tweede gratis digitale uitgave van RIDE. Handig om bij de hand te hebben als je de Tour thuis op televisie kijkt. We hebben gekozen voor een liggend formaat pagina, zodat je alle informatie in één oogopslag tot je kunt nemen op je telefoon, tablet of computer.

In deze digitale RIDE Tourgids hebben we onder andere alle 21 etappes voor je ontleed. We brachten een exclusief bezoek aan de hoogtestage van Jumbo-Visma in Tignes, helpen je op weg met tien pooltips voor jouw Tour de France ploeg. En Frankrijk is natuurlijk onlosmakelijk verboden aan wijn. RIDE-verslaggever én wijnliefhebber Raymond Kerckhoffs tipt een aantal goede wijnen uit regio’s die het Tourpeloton bezoekt.

De digitale Tourgids is tevens een perfecte aanvulling op ons tweede print nummer: de RIDE Zomerspecial. In dit 212 pagina’s tellende magazine ruim aandacht voor de renners die de Nederlandse eer hoog moeten gaan houden in de Tour de France. De RIDE Zomerspecial ligt inmiddels in de winkel, maar is ook zonder verzendkosten online te bestellen.

Wie geen editie wilt missen, kan zich nu ook abonneren op RIDE. Voor 45 euro krijg je de komende vier nummers vanzelf thuisbezorgd. Als welkomstcadeau bieden we je de keuze tussen een korting van 5 euro of een tof wielerboek.

Veel leesplezier en geniet van de Tour de France!